Raivaus- ja Erikoissiivouksen expertit.

Tehokas ja osaava raivaussiivous. Alla muutamia esimerkkejä ja palautteita. Samaan hintaan aina kemiallinen huoneilman raikastus, ei erillistä veloitusta. Kaikki hintaan 60e/tunti per raivaaja ( 1 tai 2 raivaajaa). Raivaus, jätteiden kuljetus, kemiallinen huoneilman raikastus ja loppusiivous ---> asunto uudelleen käyttöön nopeasti, yksi ja sama palveluketju, Helppoa. 60e/tunti sis alv. Sovittu tuntimäärä pitää 100% ei yllätyksiä.

040 8152285 tai toimisto@priimasiivous.fi


OTA YHTEYTTÄ, RAIVATAAN TILA/ ASUNTO TAKAISIN KÄYTTÖKUNTOON JO SEURAAVAKSI PÄIVÄKSI. ANNAMME MEIDÄN PALVELUILLE 100% TYYTYVÄISYYS TAKUUN. SIIVOAMME ILMAN VELOITUSTA UUDELLEEN, MIKÄLI TILAAJA EI OLE TYYTYVÄINEN SIIVOUKSEN LOPPUTULOKSEEN.

"Ja kiitos loistavasta työstä. Asunnossa tuoksui todella raikkaalle" Reino Kemppainen, isännöitsijä. Tämä kohde saatiin takaisin käyttökuntoon, uudelleen vuokrattavaksi jo samana päivänä.


"Nopeaa ja tehokasta toimintaa. Tämä oli kyllä pelastus" Asunnossa tuoksui todella raikkaalle. Liisa Viinikainen, vuokranantaja.
"ootte te kyllä taikureita, ei muuta ku laskua perään..." 


040 8152285 tai toimisto@priimasiivous.fi


MITÄ NOPEAMMIN SIIVOUS ALOITETAAN SITÄ HELPOMPI SE ON TEHDÄ JA SEN HALVEMMAKsi SE TULEE. PYSÄYTÄ VAHINGOT JA TILAA SIIVOUS NYT!