Siivouspalvelut: 

referenssejä esimerkiksi:
Realia Management isännöinti, Yleinen edunvalvonta/oikeusaputoimisto, Silvan Capital Oy.,
U
seat yksityiset vuokranantajat sekä huolestuneet omaiset. 

Siivouksessa meillä on vain yksi selkeä palvelu: Me siivoamme. Asiakas päättää, mitä me siivoamme.

Siksi meillä on vain yksi selkeä ja reilu hinta: 60,00 euroa / tunti per raivaussiivooja. Sisältää alv. 24%. Sisältää pesu- ja puhdistusaineet sekä raivauksen poisvienti ja loppusiivouksen. 

ASIAKASPALAUTTEITA JA KUVIA TÄMÄN SIVUN ALAOSASSA! 

Raivaus- ja erikoissiivouksissa teemme kaiken alusta loppuun: raivaamme ja siivoamme loppusiivouksen, sekä kuljetamme jätteet pois. 

Siivouspalveluissa meillä on toiminnan kattava, 1 miljoonan euron vastuuvakuutus.

Veloitamme yhteisesti sovitusta ajasta, emme menetelmistä tai kohteesta. Meillä on käytössä myös höyrypesurit sekä puhdistus- ja pesuaineet vaativaankiin käyttöön, teipit,  grafiitit päihde ja veri.. jätteet. Tuntihinta sisältää kaiken. Ei lisämaksuja eikä kuluja. Siivoamme myös lyhyet siivoukset.

Soita: 040 8152285 


ANNAMME MEIDÄN PALVELUILLE 100% TYYTYVÄISYYS TAKUUN. SIIVOAMME ILMAN VELOITUSTA UUDELLEEN, MIKÄLI TILAAJA EI OLE TYYTYVÄINEN SIIVOUKSEN LOPPUTULOKSEEN. 

Raivaussiivous, häätö- ja haasteelliset siivoukset. Ongelmasiivous. Kuolinpesät ja kalma. Suoritetaan joustavasti ja nopeasti. Vaativat kohteet. Suojavarusteilla ja jytkyillä aineilla. Jätekuljetukset 

Raivaussiivous tarkoittaa sitä, että suoritamme huoneiston tyhjennyksen, ennen kuin sen pystyy siivoamaan puhtaaksi. Palvelu useimmiten tilataan silloin, kun kyseessä on kuolinpesän tyhjennys tai vuokralainen on jättänyt jälkeensä tavaraa asuntoon, asukkaalla on ollut hamstraustaipumusta tai asunto on ollut pitkään siivoamatta. Tilanteet voivat olla erittäin haastavia. Tärkeää on toimia nopeasti, jotta vahinkojen eteneminen pysähtyy (tuholaiset, haju ja tartuntataudit).

Häätöhuoneistolla tarkoitetaan huoneistoa, jonka asukas on saanut häädön. Tälläisissä tilanteissa, vaikka asukas on jo lähtenyt pois, voi asunnon vahingoittuminen olla ns. passiivista ja asunto menee koko ajan huonompaan kuntoon - mitä nopeammin ammattilainen aloittaa erikoissiivoukset sitä vähemmän vahingot etenevät. Tilaa paikalle meidät!

Huoneiston siisteystaso on huono asukkaan tahallisen tai piittaamattoman toiminnan vuoksi, taustalla voi olla myös sairastuminen.  Usein suursiivouksen lisäksi tarvitaan hajunpoistokäsittelyitä. Tavoitteena on pysäyttää vahinkojen eteneminen, sekä saada asunto nopeasti takaisin käyttöön.

Hoidamme häätöhuoneiston raivauksen, siivouksen, tarvittaessa desinfioinnin sekä hajunpoiston terveydenhuollon ammattilaisen ammattitaidolla. Arvioimme toimenpiteiden tarpeen etänä valokuvien perusteella tai paikan päällä. Ota yhteyttä, pysäytetään vahingot ja kohde takaisin käyttöön nopeasti. Erikoissiivuoksen hinta yrityksille ja taloyhtiöille on 60 euroa/tunti tai tarjouksen mukaisesti. Erikoissiivous suoritetaan lähes aina työparina. Tehokkaan työmenetelmien vuoksi, jo muutamalla satasella puhdistetaan haastavia kohteita, katso asiakaspalautteet tältä sivulta!

Soita: 040 8152285 tai meilaa: toimisto@priimasiivous.fi

KOHTEESSA RUISKUJA, NEULOJA, VERTA? HUOM, VAARA: ESIMERKIKSI HEPATIITTI ELÄÄ PINNOILLA JONKIN AIKAA, ÄLÄ KOSKE!!! AUTAMME SINUA MIELELLÄMME. OTA YHTEYTTÄ TILANNEKESKUKSEEMME/ ASIAKASPALVELUUMME.

Pesula palvelut: Erikoistekstiilien ja mattojen pesut: toimitamme veloituksetta pesulaan ja tuomme ne takaisin, siivouksen yhteydessä. Maksat vain pesulan laskun.


Kysy lisää asiakaspalvelusta:toimisto@priimasiivous.fi tai soita: 040 8152285


asiakaspalautteet"Kävin asunnolla, ei uskoisi samaksi kämpäksi. Kiitos!"  Teemu.

"Kiitos paljon, kun näin nopealla aikataululla pääsitte käymään." Henri Silvan, Silvan Capital Oy


"Silvan Capital Oy yhtiön toiminta keskittyy listaamattomiin kasvuyhtiösijoituksiin, asuntosijoituksiin, markkinasijoituksiin ja digitaalisiin aassetteihin."

Matti H.

Palokka

"Vaimoni nukkui pois jokunen aika sitten. En ole jaksanut tehdä mitään. Nyt kotini on taas kunnossa ja tuntuu, että jaksan tehdä mitä vain. Kummasti siivous piristi koko elämääni taas."


MITÄ NOPEAMMIN SIIVOUS ALOITETAAN SITÄ HELPOMPI SE ON TEHDÄ JA SEN HALVEMMAKsi SE TULEE. PYSÄYTÄ VAHINGOT JA TILAA SIIVOUS NYT! 

Mielestämme 
erikoissiivouspalvelut on perinteisesti tehty kovin monimutkaiseksi hankalalla hinnoittelulla, piilokuluilla ja epämääräisillä sopimusehdoilla, joita kukaan ei jaksa tai osaa tulkita oikein. Perushinnan lisäksi tulee monesti käyntimaksu tai siivousaine lasku. Lisäksi laskutuslisä on usein mukana. Erikseen on hinnoiteltu ikkunan pesut ja muuttosiivoukset ovat erihinnoilla. Me haluamme tehdä asiat toisin, helpommin sinulle. Meiltä siivouspalvelu tilaus Keski-Suomi Priima Siivous on tehty mahdollisimman helpoksi ja asiakas tietää siivouspalvelun tilauksen tehdessään mitä lysti siivouspalvelu kustantaa. Siivouksen hinnan, sisällön ja sopimusehtojen lukemiseen aikaa kuluu korkeintaan minuutti! Palvelemme myös sunnuntaisin ja pyhäpäivinä. Yksi hinta, jolla saa kaikki siivoukset. Erikoissiivous 60 euroa tunti per siivooja , sisältää kaiken. Ei muita kuluja. Ei piilokuluja. -Jarkko ja Marjo, Keski-Suomen Priima Siivous.

Kerro meille lyhyesti, mitä pitäisi siivota: