FAQ / Usein kysytyt kysymykset


1 Kuinka tilaan siivouksen?

Siivouksen tilaus Keski-Suomen Priima Siivous onnistuu kotisivujen yhteydenotto lomakkeen kautta, puhelimen tai whatsapin kautta, voit aina soittaa asiakaspalveluumme 040 8152285 tai keskustelemalla Whatsapissa asiakaspalvelumme kanssa. Yhteydenotto on aina maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

2 Henkilökunta?

Henkilökuntamme esittäytyy aina henkilökohtaisesti. Tiedät varmasti kuka sinua tulee palvelemaan. Kaikki henkilökunnastamme on vakuutettu 1 miljoonan euron vastuuvakuutuksen piiriin, joka kattaa myös sinun kotisi meidän siivouksen aikana. Henkilökunnasta löytyy myös terveysalan ammattilainen (sairaanhoitaja amk.) joten tartuntataudin- sekä erikoiskohteiden huomioiminen kuuluvat perusosaamiseemme.

3 Missä toimistonne ja varastonne sijaitsee?

Toimistomme sijaitsee meidän omassa kodissa, Jyväskylän Palokassa. Meillä ei ole toimistoa jossa asiakkaat voivat vierailla. Tämän ansiosta voimme tarjota erittäin edulliset ja kilpailukysyiset hinnat. Siivousaineet ja tarvikkeet haemme suoraan Keski-Suomen paperi- ja pesuaineelta, joten se toimii myös "varastona".

4 Millaiset peruutusehdot teillä on?

Mikäli haluat peruuttaa tilauksen, riittää kun soitat edellisenä päivänä meille. Äkillisissä tapauksissa, esimerkiksi sairaustapauksissa voit toki peruutta tilauksen vaikka aamulla.

5 Mitä hinnoittelussa "sisältää kaikki kulut tai ei piilokuluja" tarkoittavat, tarvitseeko minun maksaa jotain muuta 60euron tuntihinnan lisäksi per siivooja?

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman edullisen ja selkeän hintapolitiikan joten asiakkaiden ei tarvitse miettiä jokaista pölyhiukkasta tai ikkunaa tai raivatun moskan määrää ennalta erikseen vaan tuntihinnalla teemme asiakkaan pyytämät siivoustoimet ja kohteet. Asiakas maksaa vain siivoukseen käytetystä ajasta, josta annamme takuu arvion.

6 Paljonko siivous maksaa?

Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous, hintaan ei vaikuta mitä me siivoamme, vaan me arvioimme ajan ja annamme sinulle hinnan joka pitää. Meidän antama tarjous on sitova, eli emme veloita enempää, kuin on sovittu. Voit olla varma, että hinta on pitävä. Yksi siivooja 60e/h mikäli kerromme että kohteeseen tarvitaan kaksi siivoojaa veloitus on 60e/h per siivooja.

7 Mitä jos arvioitu aika ei pitänyt paikkaansa?

Me otamme vastuun ajan arvioinnista. Mikäli siivouksessa meneekin yliaikaa, sinä et maksa siitä mitään, me kannamme vastuun. Mikäli saamme suoritettua siivouksen jo aikaisemmin, maksan vain tietysti siitä ajasta, joka todellisesti meni.

8 Miten maksan siivous palvelun?

Voit maksaa siivouksen laskulla, käteisellä, Visa Electronilla, pankki- tai luottokortilla.

9 Laskutuslisä?

Ei. Hinta sisältää kaiken, joten emme peri laskutuslisää. Sehän olisi piilokulu! Ei piilokulja - ei laskutuslisää.

10 Pesuaineet ja kulut?

Katso edellinen kohta 9. Ei,ei,ei. Ei mitään muita kuluja. Maksat vain tuntihinnan: 60euroa/tunti per siivooja. Sisältää alv. 24%. 

Takuu?

Annamme palveluille 100% takuun. Mikäli et ole tyytyväinen siivouksen tasoon - siivoamme uudelleen. Mikäli esimerkiksi muuttosiivous "ei mene läpi" siivoamme uudelleen. Kysy ihmeessä lisätietoa suoraan meiltä, me olemme pikkuisen parempi siivouspalvelu :) Terveisin, Jarkko ja Marjo.